Despre noi

mbv-vrsac-firma-spoljasnjost

Compania MBV a fost fondată de Boško Milinković în anul 1989, ca o societate privată pentru comerțul cu piese de schimb pentru mașini agricole.

În anul 1993. Boško a hotărât ca pe lângă comerțul pieselor, să se dedice și producției pieselor, astfel că atunci a achiziționat primele utilaje și a început producția pieselor. De la an la an, numărul utilajelor de producție a crescut, precum și numărul articolelor produse în fabrică noastră.

În anul 2009 din uzina de producție MBV ies și primele utilaje agricole complete, şi de atunci, în ceea ce privește producția mașinilor agricole, ne concentrăm în special pe calitatea produselor, precum şi pe obținerea rezultatelor excelente prin utilizarea utilajelor noastre, de asemenea și pe calitatea materialelor și a proiectării, pentru ca acestea să fie sigure şi de lungă durată. Scopul companiei este ca numele MBV înscris pe utilaje să fie sinonim cu calitatea în muncă și în durată, și în acest mod să fie recunoscut pe piață.

Ca să obținem toate acestea, am angajat ingineri de renume, am îmbunătățit procesul de producție, ne-am folosit experiența din trecut pentru plasarea utilajelor, ne-am consultat cu clienții finali și am ascultat propunerile și sugestiile acestora, și am proiectat mecanizarea pe măsura noastră și pe măsura agricultorului nostru.

Despre calitate vorbesc mulți clienți satisfăcuți care au cumpărat produsele noastre, atât în țară cât și în străinătate.