Gruber ILGI Apollo

Gruber ILGI Apollo

Cultivatoarele grele-gruberele Apollo se pot folosi pentru diverse cultivări ale solului cu structură compactă și combinată. Se pot folosi pentru prelucrarea efectivă a miriştei după recoltare. Prin ajustare, se poate atinge adâncimea dorită la care se taie pământul fără a fi răsturnat. Miriștea se amestecă cu pământul prin tăierea acestuia de la rădăcină, iar reziduurile de recoltare rămân pe post de îngrășământ pentru sezonul următor. Reduce posibilitatea formării buruienilor.

Adâncimea de lucru poate fi ajustată între 5 și 35 cm sub suprafața pământului, iar la adâncimea respectivă se derulează cultivarea solului.

Substratul solului se pregătește într-un mod corespunzător prin reglarea înălțimii discurilor și a rotorului. Posibilitatea de reţinere a apei este crescută după acest tip de tratare a solului.
Cultivatoarele – gruberele de la 3 la 3,5 m sunt tractabile, iar cele de 4 m şi mai mari pot fi transportate și tractate. Deasemenea, modelele de 4 m și mai mari sunt pliabile hidraulic în poziția de transportare de maximum 2,8 m. Astfel puteţi alege modelul cel mai potrivit.

Utilizarea acestui utilaj permite o prelucrare mai eficientă a solului, o compactare mai mică, şi, în consecință, ceea ce este cel mai important, un consum mai redus de combustibil şi un cost mai mic pentru pregătirea solului.

Video snimci u radu

Tehničke karakteristike

ModelulTIPULNUMĂRUL CORPURILOR DE LUCRULĂȚIMEA DE LUCRUGREUTATEA CU CILINDRUL TUBULARGREUTATEA CU CILINDRUL HELIX (SPIRALAT)GREUTATEA CU CILINDRUL DE DISCNECESARUL DE PUTERE AL TRACTORULUI
APL 300Tractabil103.0 m2000 kg2130 kg2460 kg150 - 200 KS
APL 350Tractabil123.5 m2220 kg2380 kg2760 kg170 - 220 KS